Als u de producten (van maandag t/m vrijdag) online heeft besteld en betaald, wordt uw bestelling in Nederland doorgaans binnen 2-3 werkdagen verzonden.

Om uw bestelling te kunnen verwerken, dienen wij uw betaling eerst ontvangen te hebben. Tussen de afboeking van uw rekening en de bijboeking op onze rekening kan enige werkdagen verschil zitten. Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben.

Verzendkosten
Bij bestellingen boven € 99,95 (incl. BTW) wordt uw bestelling gratis binnen Nederland, België en Frankrijk naar u verstuurd. Bij bestellingen t/m € 99,95 (incl. BTW) berekenen wij een verzendbijdrage van € 7,95 in Nederland, € 10,50 naar België en € 16,50 naar Frankrijk. Wij verzenden niet naar Duitsland en Oostenrijk. Voor alle andere eurolanden zijn de verzendkosten altijd € 19,95 per bestelling.

Afhalen bestellingen
Alle bestellingen worden per pakketservice verzonden. Bij uitzondering kan een pakket op afspraak worden afgehaald. Neem daarvoor contact met ons op.

Bestellingen in het weekend
Bestellingen die in het weekend worden besteld en betaald* (vrijdag na 15.00 uur , zaterdag en zondag) worden op maandag in behandeling genomen.

Kan ik een bezorgafspraak maken?
Helaas is het niet mogelijk om een bezorgafspraak te maken. Wij zijn afhankelijk van de chauffeursroute van onze vervoerders.

Wat zijn de levertijden?
Wij leveren alle producten uit voorraad. Bestellingen die op werkdagen worden besteld worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen verzonden, daar wij afhankelijk zijn van de vervoerder kunnen wij niets garanderen.

Wordt ik automatisch geïnformeerd wanneer de levertijden veranderen?
Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. U wordt per email op de hoogte gebracht.

Algemene voorwaarden
Meer over onze leveringsvoorwaarden vindt u in onze algemene voorwaarden.