Over ons

Wij zijn een dynamische handelsonderneming die al jaren gespecialiseerd is in de verkoop van Distilleerketels en aanverwante artikelen. Ook voorzien wij u graag van advies en denken wij mee in oplossingen. Wij houden ons bezig met de exploitatie van verschillende webshops in binnen- en buitenland. Deze webshops zijn vooral gericht op de verkoop van diverse soorten en maten distilleerketels en aanverwante artikelen. Kortom; zoekt u kwalitatief goede in Europa gemaakte Distilleerketels en aanverwante artikelen dan bent u bij Distillation Supplies aan het juiste adres!

Als hobby begonnen

Drank Stoken

Vanuit de hobby van zelf drank stoken is de verkoop van diverse soorten distilleerketels begonnen. Dit zijn stookketels waarmee zelf drank kan worden gestookt, een leuke en uitdagende bezigheid. De aangeboden ketels zijn van de best beschikbare kwaliteit, naast het feit dat de ketels scherp geprijsd zijn, zien ze er prachtig uit zijn ze ook volledig functioneel. Wij staan voor onze kwaliteit en geven daarom drie jaar garantie op alle distilleerketels.

 

Etherische olie maken

De laatste jaren zijn wij ons meer gaan specialiseren in het maken van etherische olie en hydrolaten met de koperen kolom destilleerketel.