Distilleerketel kopen

Wat is er gezelliger dan samen met vrienden lekker eten en daarbij genieten van uw eigen gestookte drank? Het maken van eigen biertjes was al enige tijd populair, maar ook het zelf produceren van zwaardere alcoholische drankjes is de laatste tijd sterk in opkomst. Met het juiste materiaal kan iedereen zijn eigen drank stoken!

Voor het stoken van drank is een distilleerketel nodig. Een distilleerketel kopen kan bij Drankstoken.nl. Wij verkopen mooie, roodkoperen distilleerketels in verschillende prijsklassen. Deze ketels zijn niet alleen zeer functioneel, ze zijn ook nog eens mooi vormgegeven.

Alambiek of distilleerketel kopen?

Als u zich oriënteert bij een distilleerketel kopen, dan zult u ongetwijfeld ook de term ‘alambiek’ tegenkomen. Een alambiek is een eenvoudige koperen distilleerketel. Het voordeel hiervan is dat het weinig ruimte inneemt én dat het vrij gemakkelijk in gebruik is. Als u dus een distilleerketel wilt kopen, kunt u ook zoeken op ‘alambiek’.

Wilt u het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Kies dan voor een prachtige in Europa gemaakte distilleerketel van Drankstoken.nl. U krijgt dan een kant-en-klare set die te gebruiken is op elke soort warmtebron. Dat betekent dat u zowel op een gasbrander als op een elektrische kookplaat gemakkelijk uw eigen drank kunt stoken. Alleen voor inductie zijn deze ketels niet geschikt.

Koperen distilleerketel kopen

De distilleerketels van Drankstoken.nl zijn designvol en vervaardigd van roodkoper. Het zijn allen kwalitatief hoogwaardige ketels waarmee u uw eigen drank kunt stoken. Wilt u snel beginnen met stoken van uw eigen drank en daar een mooie en functionele distilleerketel voor gebruiken? Dan adviseren we u om een koperen distilleerketel te kopen bij Drankstoken.nl. U krijgt dan een complete set waarmee u direct aan de slag kunt. Voor accessoires ter uitbreiding kunt u natuurlijk ook terecht in onze webshop.

Drankstoken.nl koopt distilleerketels groot in en kan daardoor aantrekkelijke tarieven bieden. Staat de door u gewenste ketel niet op de website? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Mogelijk kunt u dan alsnog de destilleerketel kopen die u graag zou willen!